Over Bed en Breakfast saBBajon

Concept: gemaakt om te genieten in luxe en rust

 

De tuin Zithoek "Le Petit Salon" Ontbijtruimte

 

B&B saBBajon is eerder een concept dan een gastenkamer.

 

Een "thuisgevoel", een plek waar je je goed voelt, tot rust kan komen; waar je kan vertoeven in een warm en tijdloos, gezellig hedendaags modern interieur.

In het mooi kader van een volledig gerenoveerd herenhuis, kan je genieten van alle luxe en comfort, in alle rust, met respect voor je privacy.

De enige betrachting is om je een ontspannen en zorgeloos verblijf te geven, eens weg van alles en misschien toch dicht bij je eigen "thuis".

 

Met een uitgebreid continentaal ontbijtbuffet; een eitje naar wens, zelfgemaakte confituren, honing, choco, lekker brood, ontbijtkoeken, ontbijtgranen en cornflakes, fruitsap, yoghurt, assortiment kaas en fijne charcuterie, fruit, en zoveel meer... is dit een ideale start van de dag.

Of je nu een uitstap maakt in het historisch Ieper, het omliggende Heuvelland, de Kust of Rijsel, Gent of Brugge, of een lekkerluie dag wil genieten in de tuin: de keuze is aan jou.

 

Door de uiterst centrale ligging ben je werkelijk op wandelafstand van de Ieperse musea, de Menenpoort, de Grote markt, restaurantjes, koffiehuisjes, winkels, brasseries of kroeg. Kom en ontdek het zelf!

 

U bent van harte welkom in ons huis.

Het genoegen is ook aan mijn kant,

met gastvrije groet,

Joke